Videoclip maken

Op zoek naar een leuk, gezellig teambuilding uitje of workshop?

Dan is een videoclip maken echt iets voor jou en je collega’s/vrienden.

 • Wat houdt een videoclip maken in?

  Kruip voor een dag in de huid van je favoriete artiest! Jullie stermoment! Maak een videoclip samen met Filmdagje met een door jullie uitgekozen nummer. Deze workshop staat garant voor een ochtend of middag vol creativiteit, spontaniteit en vooral veel lol! Een videoclip maken is een gezellige activiteit voor een bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Ideaal als verrassing voor de vrijgezel, voor teambuilding, of ter promotie van uw bedrijf of school. Na de opnames monteren wij de beelden tot een spetterende clip die jullie krijgen toegestuurd. Ook is het mogelijk om alles direct terug te kijken, dan is de Award Show iets voor jullie!

 • Waar wordt de videoclip opgenomen?

  De videoclip vindt plaats op een in overleg te bepalen locatie in Nederland of België. Dit kan zijn op uw bedrijf of school, maar ook op openbare plekken zoals parken, binnensteden en horecalocaties. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

 • Wat kost een videoclip?

  Een videoclip kost € 39,50 per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief €17,50 per uur reiskosten (vanuit Tilburg) en eventuele parkeerkosten.

 • Vanaf hoeveel personen is een videoclip te reserveren?

  Een videoclip is vanaf 8 personen te reserveren.

 • Hoe lang duurt het opnemen van een videoclip?

  Het opnemen van een videoclip duurt tussen de 3 en 3,5 uur.

 • Ik heb nog een prangende vraag, waar moet ik zijn?

  Neem een kijkje op onze FAQ pagina. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Vraag meer informatie aan

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right