Workshops & Activiteiten

Zie hier de filmworkshops die wij aanbieden. Houd de website goed in de gaten, want regelmatig zullen er nieuwe workshops toegevoegd worden!

Lipdub maken

Samen stralen als echte sterren! Het maken van een lipdub staat garant voor een ochtend of middag vol creativiteit, spontaniteit en gezelligheid!

> meer informatie

Videoclip maken

Ben je altijd al benieuwd hoe het is om een beroemdheid te zijn? Binnen deze workshop van Filmdagje schitter je samen met jouw groep in een videoclip!

> meer informatie

Speelfilm maken

Zeer geschikt als teambuilding activiteit (= samenwerken, lachen en om elkaar nóg beter leren kennen). Ontdek de kwaliteiten van je collega’s of vrienden waarvan je niet eens wist dat hij/zij die had!

> meer informatie

Commercial maken

Maak samen met je collega’s of vrienden een serieuze, grappige of een irritante commercial. Alles is mogelijk zolang de commercial maar pakkend is, want dat is het einddoel!

> meer informatie

Kinderfeestje organiseren

Maak van het kinderfeestje van uw zoon of dochter een leuke en blijvende herinnering. Maak een videoclip met alle kids en geniet jaren later nog steeds van die ene speciale dag!

> meer informatie

Award Show

Heb je samen met je collega’s, vrienden of familie een film of clip gemaakt en willen jullie deze meteen terugzien? Dan is een Award Show dé manier om jullie filmdagje af te sluiten.

> meer informatie