Wat zijn de beste lipdub locaties in Nederland?

Er zijn heel veel leuke geschikte lipdub locaties in Nederland. Hieronder vind je een aantal van de beste lipdub locaties in Nederland op een rij.

Groningen

Groningen – Vismarkt is één van de twee centrale markten in de Groningse binnenstad.

Groningen – Noorderplatsoen is een geliefde plek door de ‘Stadjers’. Geniet van de natuur midden in de stad. Ontdek het zelf.

Friesland

Leeuwarden – WTC Expo Evenementen- en beurscomplex, verschillende zalen

Drenthe

Nooitgedacht – Hof van Saksen prachtige omgeving, stijlvolle entourage, luxe accommodaties.

Appelscha – Herberg het Volle Leven mooie rustige omgeving, veel mogelijkheden tot het maken van binnen en buiten opnames.

Overijssel

Zwolle – Park Eekhout mooi park met verscheidene faciliteiten. Veel mogelijkheden wat betreft opnames.

Hangelo – Hazemeijer Uniek fabrieksterrein, onumentale fabriekshallen met vrije overspanning en moderne voorzieningen. Volledig gefaciliteerd of volledige vrijheid.

Flevoland

Lelystad – Eva’s keukentuin is een verfraaiende groente- en/of moestuin. Mogelijkheden tot het maken van binnen en buiten opnames.

Almere – Almeerderstrand een mooi kustgebied waar cultuur, watersport, horeca en evenementen samenkomen. Goede parkeergelegenheid. Veel mogelijkheden tot het maken van binnen en buiten opnames.

Gelderland

Apeldoorn – City Lounge zorgt voor een unieke beleving voor elk evenement. De locatie biedt plaats aan groepen van 15 tot 300 personen en is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Nijmegen – Belvédère biedt unieke business events en originele bedrijfsfeesten.

Utrecht

Utrecht – Park Lepelenburg is een levendig park aan de rand van de oude binnenstad in Utrecht. Het is onderdeel van het grotere Zocherpark, en een geliefde plek om te picknicken, sporten en van de zon te genieten.

Amersfoort – De Observant aan de rand van de historische binnenstad van Amersfoort biedt De Observant de ruimte voor iedereen.

Noord-Holland

Amsterdam – Het vondelpark het meest populaire park van Amsterdam, mooie groene omgeving, goed bereikbaar, veel mogelijkheden tot het maken van opnames.

IJmuiden – Forteiland een fort als bijzonder decor, grote en kleine zalen beschikbaar

Haarlem – Wapen van Kennemerland – Haarlem beschikt over een grote zaal en een privé pub, veel mogelijkheden tot het maken van binnen en buiten opnames.

Zuid-Holland

Den Haag – Kijkduin op het Deltaplein tref je een grote diversiteit aan winkels en restaurants aan en de terrassen langs de boulevard hebben een mooi uitzicht op de zee.

Hilversum – Mediapark verschillende ruimtes beschikbaar. Midden tussen de sterren. Goed bereikbaar.

Rotterdam – De vertrekhal waar vroeger passagiers stonden te wachten om in te schepen naar verre oorden, is dit nu een inspirerende plek om een workshop te geven.

Zeeland

Middelburg – Het Meiveld mooie groene omgeving, goed bereikbaar, veel mogelijkheden tot het maken van opnames.

Zoutelande – Strandhotel Onder de duinen, op slechts 25 meter van het prachtige zandstrand met de meeste zonuren van Nederland, ligt het hotel. Veel mogelijkheden tot het maken van binnen en buiten opnames.

Noord-Brabant

Tilburg – Spoorzone een 75 hectare groot gebied midden in de stad, aan het spoor en het station. Goede parkeergelegenheid, leuke setting en ook binnenlocaties beschikbaar.

Den Bosch – Theater aan de Parade centraal gelegen in de stad, verschillende grootte ruimtes ter beschikking.

Eindhoven – Strijp S het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Goede parkeergelegenheid, leuke setting en ook binnenlocaties beschikbaar.

Limburg

Maastricht  – Stadspark één van de drie oudste parken in Nederland, langs de Maas, buiten de Onze Lieve Vrouwepoort.

Venlo – Café Central rustige locatie, en toch middenin een stad.

Interesse of meer informatie?

Bel dan naar 06-14445116 of vul hier het contactformulier in.

Filmdagje op Instagram